Donacion

Nacional Albania fuqia e ndryshimit mediatik, zëri i atdheut dhe i patriotizmit shqiptar!

Nacional Albania është një gazetë patriotike shqiptare, e cila beson te fuqia e lajmit dhe së të vërtetës, duke e përcjellë atë drejt jush në kohë reale dhe saktësisht. Kjo gazetë ka nisur “jetën” e saj në qershor të 2010-ës, teksa ishte një iniciativë e z.Besnik Rama. Tashmë, kjo gazetë është shtrirë në të gjitha trevat shqipfolëse dhe ka klikime të shumta nga mbarë diaspora shqiptare.

Të gjithë ata që kanë dëshirë të kontribuojnë në rrugën e gjatë dhe të vështirë të lajmit të vërtetë dhe jo politik janë të mirëpritur të na mbështesin financiarisht. Mbështetja juaj është e rëndësishme si nga ana materiale ashtu dhe nga ajo morale. Së bashku do jemi më të fuqishëm, do jemi më  pranë shqiptarve kudo që ndodhen, do jemi zëri i atdheut dhe patriotizmit të vërtetë.

Ne ju falenderojmë për vëmendjen tuaj mediatike dhe shpresojmë që bashkëpunimi mes nesh të vazhdojë, me të njëjtat ritme, për të përmbushur një mision fisnik: rrugëtimin dhe tejçimin e vlerave shqiptare.

Donacionet mund ti beni ne:

Bank: Stadtsparkasse

DE13 7015 0000 0903 1315 30

SWIFT-BIC SSKMDEMM

Untitled-1