Teknologji

Verizon sjell BlackBerry Torch 9850

Telefoni i fundit i mençur i Research In Motion, BlackBerry Torch 9850, do të jetë në dispozicion në operatorin amerikan Verizon që nga dita e nesërme, dhe do të kushtojë 199.99 dollarë, nëse përdoruesit bëjnë kontratë dy-vjeçare me operatorin e tyre mobil.

PlayStation 4 pas 18 muajve

Të gjithë e dinë se Sony dhe Microsoft janë duke punuar në gjeneratën e ardhshme të konsolave të tyre, edhe pse ende nuk dihet se kur këto kompani po synojnë të lansojnë në treg modelet e reja të konsolave të lojërave.