Teknologji

Windows 8 me një BSoD të ri

Sistemi operativ i radhës i Microsoft, Windows 8 nuk do t’i mungojë pamja e famshme e quajtur BSoD “Ekrani i kaltër i vdekjes” që si zakonisht shfaqet në ekran kur diçka nuk shkon siç duhet, por tani duket se me versionin e ri do të ketë një ndryshim të dizajnit të kësaj pamjeje.

Amazon ofertë për ViewPad V7e

Kush nuk e mban mend, ju kujtojmë se bëhet fjalë për një tablet me sistem operimi Google Android Gingerbread me ekran 7-inch me prekje, me procesor 1GHz, memorje të integruar 4GB, WiFi, Bluetooth portë hyrëse për kartë memorje mikro SD si dhe port HDMI.

iOS 5 gjatë javës, iPhone 5 në tetor!

Sipas një raporti të fundit të publikuar nga BGR, të cilët thonë kanë marrë disa informata prej burimeve të tyre, Apple do të prezantojë versionin e ri të sistemit të saj operativ, iOS 5 beta për zhvilluesit gjatë kësaj të premte.