Teknologji

Foto/ A dini ti bëni këto pesë gjëra në WhatsApp?

Foto/ A dini ti bëni këto pesë gjëra në WhatsApp?

WhatsApp është rrjeti më i fuqishëm shkëmbimit të mesazheve. Përditësimet e fundit të platformës do ju lehtësojnë punën e mesazheve që dërgoni, kryesisht për ato në grupe chati. Së fundmi, WhatsApp me përditësimin e ri solli qindra emoji të reja në chatet tuaja, video telefonata, por edhe suportin për Giff-s. Megjithatë ka disa gjëra që […]

Facebook me aplikacion për shikimin e videove në TV

Facebook me aplikacion për shikimin e videove në TV

Rrjeti social më i madh në botë, Facebook do të lansoië një aplikacion të pavarur për televizor shumë shpejtë, ka treguar kjo kompani. Ky aplikacion i ri do t’i lejojë përdoruesit e Facebook që të shikojnë videot e shoqërisë së tyre dhe të faqeve të pëlqyera nga ta në televizorët e tyre. Facebook ka treguar […]

iPhone 8 dhe 9 mund të mos dalin kurrë!

iPhone 8 dhe 9 mund të mos dalin kurrë!

Për të festuar ditëlindjen e 10 të iPhone, Apple pa asnjë dyshim do të zbulojë disa pajisje të reja me ndryshime të mëdha, dhe ndryshimet e mëdha të reja, si duket, kërkojnë edhe një emër të ri. Sipas një raportimi nga Express Online i Britanisë, iPhone i ardhshëm mund të mos thirret iPhone 7s apo […]

Zuckerberg nën presion për tu larguar nga bordi i Facebook

Zuckerberg nën presion për tu larguar nga bordi i Facebook

Facebook është nën presion nga një grup i aksionarëve që kërkojnë heqjen e shefit  ekzekutiv të kompanisë, Mark Zuckerberg nga bordi i drejtorëve. Një propozim është vënë përpara duke pretenduar se një kryetar i pavarur do të jetë më i mirë dhe në gjendje për të “mbikëqyrur drejtuesit e kompanisë, për të përmirësuar qeverisjen e […]

Këto janë aplikacionet më të sigurta për mesazhe dhe biseda sekrete

Këto janë aplikacionet më të sigurta për mesazhe dhe biseda sekrete

Me rritjen e teknologjisë dhe aplikacioneve të ndryshme të cilat shërbejnë për komunikim, ruajtja e privatësisë bëhet gjithmonë e me e vështirë. Në ditët e sotme shumë aplikacione të njohura mund të përgjohen lehtësisht dhe është e vështirë të bëhet dallimi mes tyre.   Më poshtë ju njohim me 5 aplikacionet të cilat në krahasim […]

Microsoft me mbi 80% rënie në shitjen e telefonave

Microsoft me mbi 80% rënie në shitjen e telefonave

Microsoft ka prezantuar raportin e të ardhurave për tremujorin e fundit të 2016, duke zbuluar kështu që të hyrat nga pajisjet telefonike kanë pësuar rënie prej 81 për qind nga periudha e njejtë e vitit paraprak. Ndërkohë që kompania ka shitur 4.5 milionë telefona Lumia në çerekun e katërt të 2015, për periudhën e njejtë […]

1 2 3 103