Preshevë

Preshevë, protestë gjithëpopullore e shqiptarëve

Preshevë, protestë gjithëpopullore e shqiptarëve

Nesër në Preshevë do të mbahet një protestë gjithëpopullore e shqiptarëve të Luginës. Ky ka qenë vendimi i marrë sot në mbledhjen e liderëve politikë dhe institucionalë të Luginës së Preshevës lidhur me shqyrtimin e situatës më të re pas heqjeje së lapidarit të dëshmorëve nga sheshi i Preshevës, siç u quajt,  nëpërmjet një akti […]

1 33 34 35