English

One more week for the census in Albania

Director general of the National Institute of Statistics (INSTAT), Ines Nurja announced at a news conference that the national population and housing census will be postponed until the end of October as the law on census envisaged the process to last four weeks.

Bashkimi Europian dhe ish-Jugosllavia

Bashkimi Evropian do të zgjerohet me ish-republikat jugosllave. Pas Sllovenisë dhe Kroacisë, Mali i Zi shumë shpejt mund të bëhet anëtar i BE-së. Statusi i shumëpritur i kandidatit të BE-së i është dhënë ditëve të fundit edhe Serbisë, por i është bërë e qartë se pa një marrëveshje të çështjes së serbëve në Kosovë, nuk […]

1 33 34 35