Aktualitet Rinor

Gazeta «Aktualitet Rinor»

«Rikthim» për secilin nga ne, rikthim për nostalgjikët, rikthim për ato që kontribuan, rikthim i kujtimeve tona të bukura, rikthim për ato që duan të marrin si shembull një model arsimor dhe edukativ, rikthim për ato që pluhuri i harresës i ka «mbytur», rikthim, edhe për… pse jo edhe për ndonjë që na ka zili […]

1 16 17 18