Intervista

Koço Danaj: Shqiptarët kërkojnë Shqipërinë e tyre Natyrale

Në këtë intervistë ekskluzive për Nacional Albania, z. Koço Danaj shpalos platformën e tij, jep përshtypjet për shoqërinë shqiptare dhe kërkesat që kjo e fundit ka për elitën politike. Z. Danaj në këtë intervistë të dhënë për botuesin dhe kryeredaktorin e gazetës Nacional Albania, Besnik Rama, jep sinjale të qarta se Shqipëria Natyrale është domosdoshmëri […]

Brilanda Lumanaj: Studentët duhet të kërkojnë mbështetje psikologjike

Gazeta Nacional Albania publikon për lexuesit e saj intervistën ekskluzive me doktoranten Brilanda Lumanaj të përgatitur nga Redan Bushati. Znj. Lumanaj është pedagoge në Universitetin «Luigj Gurakuqi» të Shkodrës në Fakultetin e Shkencave të Edukimit (FSHE) pranë departamentit Psikologji- Punë Sociale. Gjithashtu, mes angazhimeve të tjera, pedagogia Lumanaj është edhe përgjegjëse e Qendrës Universitare të […]

Tefta Radi: Migjeni gjeniu i të gjitha kohrave

Millosh Gjergj Nikolla (Migjeni) është shkrimtari i madh i letërsisë moderne shqiptare. Ai ishte dhe do të jetë në zemrat e çdo letrari dhe çdo njeriu, që nga letërsia di të marrë të bukurën dhe të magjishmen. Me 13 tetor të këtij viti ishte edhe 100- vjetori i lindjes së këtij shpirt-artisti të jashtëzakonshëm. Për […]

Jeta e një Lideri !

Ai është një ndër figurat më të pëlqyera në Shqipëri. Personalitet ,njeri i mbushur gjithmonë me harmoni. I përkushtuar pas punës ,familjes dhë shoqërisë. Gerti Bogdani aktualisht Deputet në Parlamentin Shqiptar dhe gjithashtu Kryetar i FRPD-es ( Forumit Rinor të Partisë Dëmokratikë të Shqipërisë ), i cili merret me  organizimin e eventeve të ndryshmë sociale, […]

1 11 12 13