Diaspora

Nuk pagoi 49 mijë euro, shqiptarja përzihet nga spitali italian ku kuronte të bijën me kancer

Ajo erdhi në Itali nga Shqipëria për të trajtuar të bijën 20-muajshe të sëmurë me kancer. Por tani spitali italian i kërkon të paguajë faturën: plot 49 mijë euro. Ajo e Eralda Gracit dhe vajzës së saj, Deliada, është një odise e tërë shëndetësore burokratike, e cila në fakt filloi pak më shumë se një […]

1 160 161 162