Berisha: Rrisim pagat e pensionet

Kryeministri Sali Berisha deklaroi sot në mbledhjen e qeverisë se do të rriten pagat dhe pensionet, si shenjë e zhvillimit të ekonomisë. Në mbledhjen ku pritet të merret vendimi i qeverisë për përqindjen e rritjes për çdo kategori, Berisha u shpreh se ky vendim vjen si pasojë e zhvillimit ekonomik, duke e cilësuar Shqipërinë, si […]

1 1,404 1,405 1,406