Përse humbi Edi Rama?

Një njeri që ulet përpara televizionit për të parë lajmet e shumta dhe shpesh tejet të bezdisshme politike; një shqiptar që navigon në internet në kërkim të një lajmi nga vendi i tij; një lexues gazete që u hedh një sy titujve të ditës për të marrë vesh diçka më shumë se ç’ndodh, nuk ka […]

Kosovë, Serbi: U arritën tri marrëveshje

Përfundoi të shtunën raundi i pestë i dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, i ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian. Siç njoftohet nga Bashkimi Evropian, është arritur më në fund pajtim për çështje si: liria e lëvizjes, regjistri civil dhe njohja e ndërsjellë e diplomave.

Enciklopedia e Kosovës

Kosova tashmë është bërë me enciklopedi të veten. Në 646 faqet e librit “Kosova, vështrim monografik”, të botuar nga ASHAK, mund të informoheni lidhur me çdo gjë që ka të bëjë me Kosovën.