Dizdari: Xhavit Haliti ka qenë dhe mbetet poltikani kosovar më i respektuar për Shqipërinë

Shefqet Dizdari është avokat i njohur në Shqipëri i cili gjatë kohës së luftes në Kosovë ka ndihmuar nëforma të ndryshme luften në Kosovë ashtu siç e ka ndihmuar edhe shteti shqiptarë në përgjithësi.

Dizdari është një nga personat që i njeh mirë rrethanat dhe zhvillimet e asaj kohe, prandaj dhe në një meison për TV Dukagjini ka folur edhe për kontributin e Xhavit Halitit në luftën për çlirimin e Kosovës duke e cilësuar Halitin si politikanin kosovar më të respektuar nga shteti shqiptarë, dukje theksuar se Xhavit Haliti në Shqipëri dhe në institucionet shqiptare i ka pasur dhe i ka gjithmonë dyert qel./nacionalalbania

 

You must be logged in to post a comment Login