Dizdari: Bujar Bukoshi dhe Isa Mustafa penguan dakordimin e Xhavit Halitit dhe Ahmet Krasniqit për të luftuar të unifikuar në luftën e Kosovës

Avokati injohur nga Shipëria Shefqet Dizdari i cili ishte i përfshirë në shumë procese por edhe kontribues për çështjen e Kosovës, refeupër takimin e tij në 24 orët e fundit para se të vritej Ahmet Krasniqi.

Dizdari i cilësoj si shumë miqësore marrëdhëniet në mes të Ahmet Krasniqit dhe Xhavit Halitit, duke shtuar se që të dy ishin dakorduar për ti unifikuar qendrimet, strategjit dhe planin për luften në Kosovë, por që janë penguar nga Bujar Bukoashi dhe Isa Mustafa të cilët Dizdari i cilësoj si njolla të zeza për Kosovën./kullainfo.com


You must be logged in to post a comment Login