Xhavit Haliti takon banoret e lagjës “Xhemajl Kada” në Pejë

Kryetari i PDK-së në Pejë njëherit edhe kandidati për deputet në Kuvendin e Kosovës Xhavit Haliti mbrëmë ka takuar banoret e lagjes “Xhemajl Kada” ku edhe njëherë ata konfirmuan besimin ndaj PDK-së dhe mbështetjen e fuqishme poashtu edhe për platformen politike të Dekadës së Re.

Kujtojmë se Xhavit Haliti kësaj radhe mban numrin 11.

Për ty dhe Shtetin.

You must be logged in to post a comment Login