Idrizi: Vetëm PDK guxon ta luftojë korrupsionin

Valdete Idrizi nga Partia Demokratike e Kosovës ka thënë në Debat Plus në RTV Dukagjini se askush më mirë se PDK nuk mund t’i shpall luftë korrupsionit.

Sipas Idrizit PDK ka bërë reforma duke inkuadruar njerëz të rinj që janë të përkushtuar në luftën kundër korrupsionit.

“PDK guxon ta bëjë këtë”, tha Idrizi në debatin televiziv përballë analistëve.

Bashkë me Idrizin në këtë debat është edhe ministri i Drejtësisë dhe zyrtari i lartë i PDK-së Abelard Tahiri.

You must be logged in to post a comment Login