Hyra e Hasit kandidate e LDK-së në zgjedhjet e 6 tetorit

Hyrë Tejeci- Murati do të jetë kandidatja e vetme nga dega e LDK-së së Hasit për pozitën e deputetit.

Hyrë Tejeci- Murati është gazetare e Radio Televizionit të Kosovës. Këtë e ka konfirmuar edhe Haziz Hodaj zyrtar i LDK-së nga Prizreni.

“Hyra e Hasit mësynë Parlamentin e Kosovës, Ajo është kandidate e LDK-së. Lajm fantastik për Hasin dhe jo vetëm!”, ka shkruar ai ndër të tjera në Facebook.

You must be logged in to post a comment Login