Haliti: Vizioni i PDK-së për një të ardhme më të mirë për qytetarët po merr mbështetje të madhe në terren

Ai thotë se PDK ka vizionin më të qartë për një të ardhme më të mire për qytetarët, shkruan Reporteri.net.

“Vizioni i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) për një të ardhme më të mirë për qytetarët dhe për shtetin, po merr mbështetje të madhe në terren. Këtë fakt e dëshmoi edhe takimi i mbajtur sot në Radac të Pejës me disa nga stukturat e PDK-së së Podgurit”, ka shkruar Haliti në Facebook, shkruan Reporteri.net.

You must be logged in to post a comment Login