Universiteti “Haxhi Zeka” suksesshëm rangohet në 8 universitetet më të mira në Kosovë

Matjet e institucioneve arsimore dhe universitare tashmë janë bërë pjesë standarde e organizimit përmes secilave universitetet bëjnë përpjekje për të përmirësuar cilësinë dhe shërbimet për studentë.

Universiteti Haxhi Zeka në Pejë në matjen ew fundit del të jetë njëri nga universitetet që  ështUnivers ranguar më së miri, të pakten kështu është deklaruar edhe sekretari i përgjithshëm i këtij universiteti Astrit Ademaj i cili theksoj se Universiteti Haxhi Zeka është ranguar për 711 pozita më lartë  duke bërë kështu njërin nga tetë universitetet më të mira në Kosovë/nacionalalbania

 

 

You must be logged in to post a comment Login