“Ty të kam ilaq” kënduar nga Violeta Kajtazi pritet mjaftë mirë nga publiku

E mirë dhe e dashur për publikun shqiptar, nuk bën shumë projekte muzikore, por të pakta dhe të sakta. Kjo është artistja Violeta Kajtazi, e cila pak javë më parë solli këngën më të re me një klip mjaft të bukur “Ty të kam ilaq”, e cila shihet që po ecën mjaft mirë dhe me shikime reale edhe në kanalin Youtube. E nëse se keni dëgjuar dhe parë ende klipin ia vlen të klikoni e ta dëgjoni atë nga zëri i ëmbël i Violetës.

 

 

You must be logged in to post a comment Login