“S’ka si ti” është projekti i ri muzikor i këngëtarit nga Kosova Ali Shabanaj

Pas një pauze relativisht të gjatë Ali Shabanaj këngëtari nga Kosova kthehet në skenen muzikore me një këngë ritmike me titull “S’ka si ti”, ku tekstin e këngës e ka shkruar Elvir Gashi ndërsa muziken dhe komponimin e ka bërë te Genc Hyseni./nacionalalbania/

You must be logged in to post a comment Login