Muhaxheri: Vetëvendosje vdes për të bërë koalicion me PDK-në

Zyrtari i PDK-së Arton Muhaxheri i cili dikur ishte pjesë e Vetëvendosjes ka deklaruar përmes një shkrimi në facebook se Vetëvendosje vdes për të bërë koalicion me PDK-në poashtu e konsideroj si të natyrshëm një koalicion eventual në mes PDK-së dhe PSD-së në Prishtinë.

Shkrimi i plotë i Muhaxherit:

Një koalicion eventual në mes PDK-se dhe PSD-se në Prishtinë do të ishte krejtësisht i natyrshëm sepse Shpendi e din që PDK e ka ndihmuar të bëhet kryetar dikur.

Përndryshe edhe VV vdesë për të bërë koalicion me PDK-në por problem e kanë qysh m’i përtyp fjalët e veta.

nacionalalbania

You must be logged in to post a comment Login