Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë së shpejti ndan bursat për studentët e dalluar

Ashtu siç e ka bërë të ditur sekretari i përgjithshëm i Universitetit “Haxhi Zeka” të Pejës Astrit Ademaj se është marr vendim për të shperndarjen e bursave për studentet e dalluar.

 

Këtë gjë e beri te ditur vetë sekretari Ademaj në një postim ne fecabook duke e publikuar edhe vendimin

“Menaxhmenti i UHZ-së, në sherbim të mirqenjës dhe interesave studentore, sot ka marr vendim për shpalljen e konkursit për Bursat Studentore”

 

You must be logged in to post a comment Login