Shqiptari kandidat nga partija e gjelbert për Parlamentin e Oberbayernit

Të nderuara zonja dhe zotërinjë,
të dashur Bashkatdhetar/e

Me 14 Tetor jan zgjedhjet në Bayern/Oberbayern të Gjermanis.
Kemi fatin që në këto zgjedhje kemi kandidatin ton z. Ing.-Dipl. Delija Balidemaj . Deliu është Kandidat nga partija e gjelbert për Parlamentin e Oberbayernit dhe mban numrin 10.

U bëjmë thirrje të gjithë Bashkatdhetareve me te drejt vote të dalin të Dielen me 14 Tetor 2018 në zgjedhje dhe të përkrahin me votën e tyre z. Balidemaj ngase me te Komuniteti ynë do ta ketë përkrahjen dhe fuqinë që meritojmë.

Intereset e komunitetit tonë nuk do i mbrojë asnjëri më mirë se biri ynë z. Balidemaj.

You must be logged in to post a comment Login