Deli Balidemaj zgjidhet Deputet ne Parlamentin e Oberbayernit

Ne baze te rezultateve te Publikuara z. Deli Balidemaj ne njesin e vet zgjedhore (104) ne Milbertsofen fitoj numrin me te madh te votave ne krahasim me kansidatet e partive si CSU, SPD e FDP ku dhe u zgjodh Deputet i drejtperdrejt ne Parlamentin e Oberbayernit.

Deliu deklarohet se do te jet zeri i qytetareve e ne vecanti i shqiptareve .

Ai e posicionon veten si ure lidhese mes komunitetit Gjerman e atij Shqipetar. Njekohesisht dhe mes Gjermanise, Shqiperise e Kosoves duke promovuar tradidat, turizmin, ekonimine dhe bizneset etj.

You must be logged in to post a comment Login