Zyrtari i PDK-së në një ditë të veçantë falenderon një person të veçantë

Arton Muhaxheri  zyrtar  i PDK-së sot ka shënuar përvjetorin e martesës, madje ai nuk ka nguruar këtë gjë ta ndaj me miqt e tij në facebook duke shënuar edhe një falenderim të veçantë për bashkëshorten e tij.

Ky është postimi i plotë:

“Sot në 9-të vjetorintë martesës sonë ajo që dua të them është; faleminderit që më mbështetë në çdo hap dhe faleminderit që je një nënë e mirë e fëmijëve tanë.

U plakshim bashkë. “

You must be logged in to post a comment Login