Muhaxheri ironizion me Milaim Zeken

Lajmi që qarkulloj sot se ndaj deputetit të Kuvendit të Kosovës Milaim Zeka është provokuar një tentim-kidnapim ka bërë që mediat ti japin fokusin kryesor kësaj ngjarje.

Bashkë me seroizitetin e ngjarjes nuk kanë munguar as shakat dhe ironizimi me situaten, njëri nga ata që ironizoj me rastin e Zekes ishte zyrtari i PDK-së Arton Muhaxheri i cili përmes rrejtit social facebook theksoj se po të kidnapohej Milaim Zeka do të falimentonte shteti.

 

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login