I burgosur dhe kamarier – Njihuni me shqiptarin që “vuan” dënimin në restorantin pranë burgut (VIDEO)

Kushdo shkon në restorant, por kush shkon në një restorant klasi që ndodhet në burg? Në Milano shumë vetë shkojnë në restorantin e njohur “In Galera”, ku të burgosurit punojnë me kuzhinierët. Njihuni me Elsonin, shqiptarin që “vuan dënimin” duke punuar në këtë restorant. Reportazhin e DW shqip mund ta shikoni këtu.

You must be logged in to post a comment Login