Zaev paraqitet në gjykatë, si i akuzuar i lëndës “Ryshfeti”

Kryeministri Zoran Zaev do të duhet që sërish të paraqitet në gjykatë, pasi që vazhdon seanca për lëndën “Ryshfeti”, ku i akuzuar është vetë ai, nën dyshimin e kërkimit dhe pranimit të ryshfetit.

Sot duhet të vazhdojë të dëgjohen bisedat, por me Masa të posaçme hetuese (MPH), përcjell Telegrafi Maqedoni.

Këto biseda filluan të dëgjohen qysh javën e kaluar, por pa praninë e publikut. Pas përfundimit të seancës, Zaevi tha se dëgjimi i materialeve do të vazhdojë deri në përfundimin e tyre, për t’u vazhduar me procedurat tjera të dëshmive.

Përndryshe, në këtë lëndë, Zaev akuzohet se ka kërkuar ryshfet nga afaristi Ivan NIkollov Saçevaliev, për një parcelë ndërtimore në Strumicë, gjatë kohës sa Zaev ishte kryetar komune.

You must be logged in to post a comment Login