Revista britanike, “New Musical Express” sjell dhjetë fakte që mund të mos i keni ditur për Dua Lipën

Dua Lipa është një ndër këngëtaret më të suksesshme shqiptare në rrafshin ndërkombëtar.

Ajo ka fituar dy çmime së fundi në festivalin muzikor britanik Brit Awards, ndërsa ka qenë edhe e nominuar edhe në tre kategori të ndryshme.

Bukuroshja jonë ka qenë një ndër këngëtaret që ka bërë përparim të madh në industrinë e muzikës në vitet e fundit, shkruan revista muzikore britanike “New Musical Express”.

Kjo e fundit ka shkruar më tutje se ndoshta këngëtaren mund ta njihni falë këngës “New Rules”, i cili është shikuar mbi një miliard herë në YouTube, por mund të mos i dini dhjetë fakte për 22-vjeçaren shqiptare.

Në mesin e tyre është tatuazhi, çfarë do të thotë emri në gjuhën shqipe dhe se talenti i muzikës i rrjedh nga familja.

Më poshtë mund t’i gjeni dhjetë faktet e NME-së për Dua Lipan:

1. Ajo dhe një fanse e saj kanë tatuazh të ngjashëm (Angel)

2. Ajo është e pashoq në shqiptim

3. Ajo ka punuar si mikpritëse në një klub nate në Londër

Dua Lipa (Getty Images)

4. Emri i saj në gjuhën shqipe do të thotë Dua 

Dua Lipa (Getty Images)

5. U largua nga shtëpia në moshën 15 vjeçare

6. Ka shkuar në të njëjtën shkollë si Amy Winehouse – Shkolla Fillore e Fitzjohnit në Hampstead

7. Ajo mendoi se të luante basketboll do ta ndihmonte të rritej

Dua Lipa (Getty Images)

8. Ajo e kishte sulmuar njëherë një polic, së bashku me shoqërinë e saj

Dua Lipa (Getty Images)

9. Talenti i muzikës rrjedh nga familja, babai i saj është këngëtar i famshëm në Kosovë

10. Zëri i saj nuk është vlerësuar gjithmonë

You must be logged in to post a comment Login