Këngëtari pejan Edijan Muhaxheri i këndon dashnisë së vjetër (Video)

Këngëtari i ri Pejan Edijan Muhaxheri i cili merret me muzikë qysh nga fëmijëria ka përfunduar shkollen e muzikës dhe tashmë ai është i gatshëm ti ofroj publikut këngë të bukura, përndryshe Edijan Muhaxheri rrejdh nga familje muzicientësh, babi i Edijanit është Besim Muhaxheri-Strinca i cili njihet si një këngëtar që ka kultivuar muziken e mirfilltë shqipe. Poashtu Edijani është nip i klarinetistit të njohur Sead Muqa-Sei, i cili pioashtu i qëndron pranë pas çdo projekti muzikor.

Për Edijan Muhaxherin muzika nuk është thjeshtë vetëm trashëgim por është pasion dhe pun e pa ndalshme që ai e bënë për ti ofruar puplikut këngë të bukura.

Së fundmi për adhuresit e tij Edijan ka publikuar porjektin e ri me titul “Dashnia vjetër” ku tekstin dhe muziken i ka bërë vetë ndërsa orkestrimin e ka bërë kompozitori i hiteve Genc Hyseni.

Ju ftojm ta nqidni kengen dhe klipin e ri:

You must be logged in to post a comment Login