Armand Duka konfirmohet President i FSHF, fiton mandatin e 5-të, mund deputetin Bashkim Fino

Armand Duka konfirmon President i FSHF duke marrë kështu mandatin e 5-të drejtues në krye të organizmit më të lartë të futbollit. Ai mundi rivalin Bashkim Fino, deputet i PS. Gara mes tyre ishte e fortë, dhe e mbushur me deklarata e akuza përpara votimit.

Në përfundim të raundit të II:

Armand Duka 38 vota
Bashkim Fino 24 vota
3 vota të pavlefshme

You must be logged in to post a comment Login