Rita Ora në vend të parë me kolonën zanore të filmit “Fifty Shades Freed” (FOTO)

Kenga është kolonë zanore e filmit ‘Fifty Shades Freed’ dhe është ngjitur  menjëherë në listat më të rëndësishme muzikore.

Aktualisht, ‘For You’ është në ‘Top 10’ të ITunes në 40 shtete të botës, teksa në vendin e parë në Mbretërinë e Bashkuar, Austri, Francë, Meksikë, Sllovaki e Gjermani.

Në Shtetet e Bashkuara, dueti Ora – Payne është në vendin e pestë.

26694012_1542874282428008_1827030142_n.jpg

You must be logged in to post a comment Login