një mënyrë e re që të bëni para, sepse Bitcoin tani do të ketë një rival

Ky vit ka qenë një çmenduri për Bitcoin-in. në një moment çmimi tij u rrit me 2000%, nga 1000 dollarë që ishte në janar në pothuajse 20000 dollarë që arriti në dhjetor. Bitcoin shpetheu në media dhe kapi vëmendjen e të gjithëve – nga miliarderët e Wall Street e deri te njerëzit e thjehtë.

Megjithatë ka ardhur koha që Bitcoin të heqë dorë nga froni.

Në fakt arsyeja e vetme pse Bitcoin s’ka falimentuar ende është sepse nuk përdoret si formë pagese, por vetëm shkëmbimesh online. Rivalët e Bitcoin si EOS, Cardano dhe NEO pretendojnë që kanë arritur edhe me tej, pasi rrjetet e tyre kryejnë më shumë transaksione në second se Bitcoin dhe Etherum (rivali më i madh i Bitcoin) së bashku, edhe pse asnjë prej tyre nuk është testuar në botën reale si Bitcoin dhe Etherum.

You must be logged in to post a comment Login