Në Davos takohen Tsipras e Zaev, diskutojnë për çështjen e emrit

 

Bisedimet e fundit ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë, me ndërmjetësimin e të dërguarit të OKB-së, Mattheë Nimetz, kanë shtuar optimizmin për gjetjen e një zgjidhje të pranueshme nga të dyja palët për çështjen e emrit.

Në frymën e njëjtë pritet edhe takimi i drejtpërdrejtë i kryeministrave Alexis Tsipras e Zoran Zaev në Davos të Zvicrës, në kuadër të Forumit Ekonomik Botërorë.

Temë kryesore e bisedimeve do të jetë çështja e emrit dhe mbarvajtja e deritanishme e bisedimeve.

You must be logged in to post a comment Login