Lotaria amerikane: Ja “receta” për një aplikim të suksesshëm

Ambasada Amerikane, me anë të një postimi të fundit në faqen zyrtare në “Facebook”, ka treguar për qytetarët mënyrën e duhur për të bërë një aplikim të suksesshëm. Me anë të një fotografie ilustruese, dhe me pak doza karizme, ambasada ka dhënë disa këshilla të vlefshme të cilat mund t’ju a bëjnë më të thjeshtë të shpalleni fitues.

“Ndiqni në vizatimin më poshtë recetën time për një aplikim të suksesshëm për lotarinë! Është më e lehtë sesa të bësh byrek! Sigurisht, që mund të më pyesni nëse nuk kuptoni ndonjë nga përbërësit e recetës”- shkruan ambasada.

You must be logged in to post a comment Login