Si po qeveriset Kombi! A po udhëhiqet nga tradhëtarët?

Çështja po vazhdon në të njejtën rrjedh sikur ishim edhe të pushtuar . Veprimtaria e antikombëtarëve e cila u shëndrrua dhe në filozofi  të tyre, siÇ është thënë, për bazë ka pasur edhe ka gënjeshtrën , trillimin ,keq-qeverisjen dhe shpifjen ndaj Shqipëtarëve të thjesht që nuk kërkojn azgjë tjetër vetëm të jetojn të qetë në shpitë e tyre . Unë besoj se shumë njerz të kujdesshëm e mbajnë mend kur para se të vijnte në pushtet Partia Socialiste në Shqipëri,në Shkodër u takuan:
Kryeministri i Greqisë Papandreu , Presidenti i Serbisë , Edi Rama Kryetari i Partise Socialiste dhe Ilir Meta në atë kohë Zv Kryeministri i Shqipërisë .
Kush ishte qëllimi ?
Kush ishte interesi ?
Në duar të kujt kishte rënë Shqipëria ?
Më të rrezkshmit e linjës anti-Kombëtare janë dy fytyrëshat, të cilët më me sukses i shesin gënjeshtrat e tyre , duke u paraqitur si “Kombëtarë“ dhe demagogjinë e tyre përpiqen ta reklamojnë sikur e bëjnë mu përhir të “Kombit“ .Mendoni Ç`farë propogande bënte dhe vazhdon të bejë Edi Rama si një burrë i Kombit dhe nga ana  tjetër sapo erdhi në pushtet mbi 130.000 Shqipëtarë të rinjë e të reja e lëshuan Shqipërinë nga dhuna , s`kamja dhe keq-qeverisja e tij e mbuluar në korrupsion . Ndërkoh vazhdonte propaganda : Qeveria e Shqipërisë dhe e Kosovës mblidheshin bashkë për një propogandë boshe, në Kosovën e qeverisur nga Isa Mustafa ndodhte e njejta gjë, mbi 100.000 Shqipëtarë te Kosovës ikën në një eksod të pa parë më parë . Edhe kur Serbia e kishte sulmuar Kosovën , ky eksod nuk kishte ndodhur . Keq-qeverisja nga Isa Mustafa dhe kabineti i tij, korrupsioni në menyrë më masive në cdo instancë të qeverisjes padrejtësia Çoi në humbjen e shpresës në të gjithë Kosovën . A nuk e donin këtë armiqtë e Kombit ? Ndersa propaganda vazhdonte Shqipëria u kthye në një plantacion të madh të drogës , korrupsioni kishte pushtuar Çdo qeliz të administrates, rendi ka rënë në duart e mafias , vrasjet I ngjajnë luftës në Siri , rrugët skuqen nga karambolet cdo ditë në gjakun e Shqipëtarëve . Shkollat janë kthyer në një Pazar ku shitet e blihet gjithcka si induligjenc . Drejtësia në Shqipëri është një pengmarrie e madhe për cdo Shqipëtarë . Ndërkoh nga 2014-2016 janë dënuar vetëm njerëz të pafajshëm një hakmarrje prej kundërshtari . Vetëm në 2015 janë dhënë nga gjykatat në Shqipëri 1036 pafajsi kjo e kontrollushme shumë lehtë . Shëndetsia është llumi i të gjith llumërave të korrupsionit ku blihet dhe shitet jeta . Ndërkoh edhe Kosovën të njejtin fat qeverisje e ka mbërthyer ka pllakosur në cdo cep fukarallëku . Korrupsioni është kanceri që ka Çuar Çdo para në duart e pushtetarëve . Kosova ka dalë ne treg : dhe shitet pjes-pjes , nga njëra anë Mali I Zi ana tjetër bashkësia Serbe në Kosovë , kërkon ta ndajë pjesën e vet si në Bosnje . Veriu i Mitrovicës është pazari ku takohen politikanët e Kosovës dhe të Serbisë , aty është parajsa e pistë e tyre dhe të gjitha bizneset e tyre që i mban lidhur miqësisht . Ndërkohë edhe pse takohen qeveritë Shqipëtare importi mes shteteve Shqipëtare ka rënë me 25% . Ndërkoh mes Shqipërisë dhe Serbisë është rritur me 32% . Po a e dini sa janë rritur import-eksportet mes Kosovës dhe Serbisë në 41.6% . Tregëtia e përbashkët nuk ekziston , më pak kontrollohet një Serb kur vjen në Shqipëri sesa një Shqiptarë i Kosovës . Të gjithë i mbajmë mend rradhët kilomentrike në doganën e Morinit . A e dini se Çfarë ndodhë në kufirin e Serbisë me Shiptarët e Shqipërisë: Duhet të bësh gati 20€ minimum që të kalosh kufirin e tyre . Takimi mes shokëve Rama dhe VuÇiÇ i ngjanë tablosë Enver Hoxha-Tito dhe Shqipëtarët vazhdojnë dhe presin marrëzin e tyre të Jugosllavisë së re . Anti-Kombëtarët , në filozofinë e tyre , janë mbështetur edhe në demagogjinë e tyre , duke thënë : “ Na duhet të jemi të kujdesshëm me popujt fqinjë pasi i kemi fqinjë dhe nuk i dihet të ardhmes“ .  A e keni dëgjuar Edi Ramën si i akuzon Euro-Perendimorët pse nuk e pranojnë Shqipërinë në Europ kështu siÇ është cop-cop ku korrupsioni ka mbirë prej vitesh në zyrën e tij të Bashkisë dhe sot është ne cdo qeliz të shtetit të tij të drogës . Qëndrimi Sllavo-Grek nuk ka ndryshuar ndaj Shqipëtarëve . Shikoni në cfar gjendje të vështirë jetojnë Shqipëtarët në Preshevë-Medvegj dhe Bujanovc . Largime masive, papunësi , pa infrastructure , pa spitale , pa shkolla Shqipe të pushtuar si 100 vjet më pare . A e ka marrë miratimin e Edi Ramës ky asimilim ?  Po me të madhe . A nuk ishte Edi Rama ai që I dha këngëtarit Serb : BregoviÇ Çelësin e artë të Tiranës kur ai drejtonte Bashkinë ? A nuk është Edi Rama që ndërsen Mero Bazen kundër Shqipëtarëve të Kosovës ? A ka argument më të fortë se deri ku ka arritur ndërdija e harbutëve anti-Kombëtarë ?! Ata thjeshtë nuk dine se cfarë është Kombi , nuk dine cka është shteti , nuk e dine apo nuk duan ta dine kë kanë mik populli Shqipëtarë dhe kë ka armik . A nuk ishte Edi Rama, ai që ishte i gatshëm të takohej me Presidenti Rus Putin ? dhe ndërprejra e këtij takimi erdhi vetëm kur zbritën Amerikanët brenda natës ne Shqipëri . Kjo që kam shkruar më lart është rezultat i përcaktimit të linjës anti-Kombëtare , të future në propaganda dhe sikur argumenton Dr.Xhozef Morfi , futet në propogandë të investuar dhe nuk ka rëndësi se cka është e vërteta e cka jo . Kjo propogandë shndërrohet në filozofi përcaktuese dhe ndarjen e veprimtarëve Shqiptar qysh në Lidhjen e Shqiptarëve të Prizrenit .

08.10.2017

EMRI TOÇILLA .

You must be logged in to post a comment Login