Kështu dukej dikur stadiumi i Prishtinës

Në vitet e 80-ta vlonte stadiumi i Prishtinës nga shikueshmëria. Kjo foto është diku me gjasë e vitit 1987, ku shihet me top Abdyl Bellopoja.

Këtë foto e ka postuar Xhevdo Kastrati, një dashamirë i madh i lojës së futbollit në përgjithësi sportit dhe me fanatizëm e ruan arkivën e tij. Dikur kështu dukej stadiumi i Prishtinës me përplot shikues në një ndeshje futbolli Prishtina – Partizani.

You must be logged in to post a comment Login