Si kanë ndryshuar standardet e “bukurisë mashkullore” gjatë këtyre 100 viteve?

Meshkujt gjithmonë kanë kërkuar të jenë më të tërheqës, më me stil, më të suksesshëm dhe padyshim më joshës ndaj femrave.

Përgjatë viteve ata kanë kërkuar të bëhen më mashkullor, seksi, të zakonshëm dhe kujdesshëm, transmeton Telegrafi.

Gjithçka ndryshuan për t’ia arritur qëllimit që të duken më bukur, ndryshuan stilin, stilin e flokëve, mustaqet, mjekrat, muskujt etj.

Vitet 1900’ta – Koha e mundjes dhe meshkujve të fortë

1900

Vitet e 1910’ta – Elegancë e pastër

2831255-1910-650-1467198797

Vitet 1920’ta – Flokë të lëmuar dhe pamje seksi

1920

Vitet 1930’ta – Koha e mustaqeve tërheqëse

2830705-84560-650-1467198797

Vitet e 1940’ta – Mashkullorësia ushtarake

2830755-93175-650-1467198797

Vitet 1950’ta – Pamje rebeli

1950

Vitet e 1960’ta

1960

Vitet e 1970’ta

1970

Vitet e 1980’ta – Bukuri atletike

1980

Vitet e 1990’ta

1990

2000…

2000

2010…

2010

Sot…

sot

/Telegrafi/

You must be logged in to post a comment Login