“The Telegraph” mahnitet nga Shqipëria, ja kë qytet ka përzgjedhur ndër 30 më të bukurit në Europë!

Gazeta prestigjoze “The telegraph” i ka kushtuar një shkrim edhe Shqipërisë përsa i përket pjesës së turizmit.

Berati, Konkretisht është qyteti të cilin prestigjiozja e ka përzgjedhur ndër 30 qytete më të bukura në Europë që me patjetër duhet vizituar.

“MIRËMËNGJES dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë artikull të një prej mediave më të mëdha britanike, që e ka renditur Beratin të dytin në listën e 30 qyteteve më të bukura në Europë duke veçuar se: “Mangalem, lagija e vjetër e qytetit të Beratit, ndodhet në brigjet e lumit Osum dhe është një Trashëgimi Botërore e Unesco-s. Në kohët mesjetare Berati ishte një qytet kufitar i Perandorisë Bizantine, siç dëshmon dhe kalaja e tij”, shkruan Rama.

Linku: http://www.telegraph.co.uk/tra…

You must be logged in to post a comment Login