Sllavët në Bujanoc me strategji të vjetër, duan të manipulojnë me numrin e popullatës shqiptare!(VIDEO)

Të gjithë qytetarët e Bujanocit që jetojnë në mërgim, tash e tutje mund të regjistrohen nëpërmjet një aplikacioni për regjistrim të diasporës së kësaj komune.

Sipas zyrtarëve komunalë, regjistrimi i mërgimtarëve bëhet për të pasur transparencë si dhe për të mos lejuar manipulimin e qeverisë së Serbisë me numrin e shqiptarëve në komunë të Bujanocit.

Ndërkohë, të gjithë qytetarët e Bujanocit që jetojnë në mërgim, tash e tutje mund të regjistrohen përmes një aplikacioni për regjistrim të diasporës së kësaj komune.

Sipas zyrtarëve komunalë, regjistrimi i mërgimtarëve bëhet për të pasur transparencë si dhe për të mos lejuar manipulimin e qeverisë së Serbisë me numrin e shqiptarëve në komunë të Bujanocit.

REGJISTRIMI NË BUJANOC

POSTED BY RTK ON SUNDAY, AUGUST 27, 2017

You must be logged in to post a comment Login