Shihni si e trajton bashkëshorti moderatoren shqiptare në pritje të fëmijës

E ëmbël pritja, e ëmbël jeta këto muaj për moderatoren shqiptare.

Është martuar para pak javësh në një festë shumë të këndshme dhe tani po shijon pritjen që ia bën më të bukur partneri, me mënyrën si e trajton.

Elona Duro e kishte thënë në një intervistë që në shtëpi, Lorenci gatuan më shumë, por tashmë kemi zbuluar që aftësitë e tij në kuzhinë janë në nivel master chef-i, sipas “Class”.

“Kur je shtatzënë…I dashuri im masterchef”, shkruan ajo në një prej këtyre fotove. Ai po i gatuan gruas, por edhe djalit!

You must be logged in to post a comment Login