Rapsodi malësor valevit flamurin kuq e zi ne mes te Serbisë !!

Ne festivalin Ballkanik ne Prijepolje te Serbisë Mori pjesë dhe Shqiperia e përfaqësuar nga Shkodra ! Teatri ” Migjeni ” mblodhi ne sofren e vet ansamblin e shkelqyer dhe fluturoi per ne festivalin “Urat e Ballkanit’ qe u zhvillua me datat 1 dhe 2 gusht ! Ne foto shohin lahutarin 67-vjecar ,rapsodin e mirenjohur Jonuz Delaj i cili ngriti flamurin shqiptar bashke me miqte e tij Shkodrane e malësore ne mes te Serbisë dhe na perfaqesuan ne menyre dinjitoze duke dhene dhe mesazhe bashkimi mes dy vendeve .

You must be logged in to post a comment Login