Pesë klipet më të shtrenjta të të gjitha kohërave i takojnë shekullit të kaluar (Video)

Disa klipe të muzikantëve në një mënyrë kanë tërhequr njerëzit që të blejnë ose shkarkojnë në internet albumin e tyre prej fansave.

Tashmë artistët e muzikës po i kushtojnë vëmendje të madhe edhe videove të këngëve dhe për këtë shpenzojnë shumë para.

Por, videokëngët më të shtrenjta mbeten ende të viteve të ‘80 dhe ’90 të shekullit të kaluar. Kjo ndoshta shkaku i kostos së prodhimit, e cila ishte më e lartë ndërsa tani teknologjia ka bërë që klipet të kushtojnë më lirë.

Është interesante se në listën prej pesë videove më të shtrenjta gjenden tre këngëtarë legjendar.

Madonna, Michael Jackson dhe Janet Jackson kanë investuar shumë në videot, ndërsa sot spotet e tyre mundohen t’i kopjojnë edhe sot artistët. /Telegrafi/

5. Michael Jackson: “Black ose White”, – 6 milionë euro

4. Madonna: “Bedtime Story” – 6.7 milionë euro

3. Madonna, “Die Another Day” – 7 milionë euro

2. Madonna “Express Yourself”, – 8.2 milionë euro

1. Michael Jackson dhe Janet Jackson: Scream – 9.4 milionë euro

You must be logged in to post a comment Login