“Perla e Shqipërisë” në objektivin e fotografes së njohur

Fotografja dhe poetja e njohur Rozafa Shpuza ka publikuar një set fotografik të bërë në Koman. Komani njihet për dritën që hodhi mbi periudhën e errët të historisë së Shqipërisë (aso kohe Arbërisë) nëpërmjet asaj që njihet si “Kultura e Komanit”, por së fundmi ky vend po kthehet edhe në një atraksion turistik.

Konica.al kontaktoi me fotografen dhe më poshtë ju paraqet “Perlën e Shqipërisë” siç e quan ajo. Shijojeni!

You must be logged in to post a comment Login