Fatmir Limaj bëhet sërish baba

Bashkëshortja e tij, Arlinda, ka sjellë në jetë një vajzë.

Lajmin e ka konfirmuar spitali privat ku ajo ishte trajtuar dhe ku tash ka lindur.

Arlinda është bashkëshortja e dytë e Fatmir Limajt.

Ai nga martesa e parë ka katër fëmijë, e madje është bërë edhe gjysh.

You must be logged in to post a comment Login