Ju kujtohet Lola e “Njerëz dhe Fate”, ja sa ka ndryshuar ajo

“Njerëz dhe fate” është telenovela e parë shqiptare që la “mbërthyer” pas ekranit shumë shqiptarë me 20 seritë e realizuara. Shumë personazhe bënë për vete zemrat e shumë shqiptarëve, me rolet e tyre duke pasqyruar realitetin e asaj kohe.

Një nga personazhet që la gjurmë në atë telenovelë ishte edhe Lola që luahej nga aktorja Valbona Imami. Lola ishte vajza e madhe e familjes shqiptare me shumë probleme që trajtonte telefilmi shqiptar.

Që nga ajo kohë “Lola” nuk ka qenë aktive në ekranin shqiptar, ndërsa me vitet ajo ka ndryshuar shumë. Këtë mund ta shihni në fotot e publikuara.

You must be logged in to post a comment Login