VIDEO E RRALLE / Zbulohen mesazhet e lashta të ilirëve

Historia e tyre është sa enigmatike aq edhe e pastudiuar siç duhet.

A mundet një varrezë të përcjellë mesazhe nga lashtësia?

Cila është kjo gjuhë dhe çfarë tregon?

Cikli “Gjurmë Shqiptare” i gazetarit Marin Mema sjell enigmën e gjuhës së simboleve që ruhet në varrezat e hershme të Tuzit në Mal të Zi.

You must be logged in to post a comment Login