Në botë vuajnë më shumë se 300 milionë njerëz nga depresioni (Video)

Kjo ditë i dedikohet Ditës Botërore të Depresionit. OBSH vlerëson se 1 në 4 persona janë të prekur nga ky çrregullim që konsiston se ne bote vuajnë rreth 300 milion njerëz prej tij.

E lidhur ngushtë me stresin manifestohet me çrregullime gjumi, gjendje ankthi dhe humbje përqendrimi.

You must be logged in to post a comment Login