Pas katër ndalesave, Gjuriqit i lejohet hyrja në Kosovë

Edhe pse kryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, kishte paralajmëruar se do ta vizitonte Kosovën, një gjë të tillë nuk ka mundur ta bëj.

“Zëri.info”, nga burime të saja mëson se, një kërkesë e tillë i është aprovuar vartësit të tij më i ulët, i ashtuquajturi shef i Zyrës për Kosovën, Makro Gjuriq.

Gjuriqit i është aprovuar kërkesa për ta vizituar Kosovën pas katër ndalesave që i janë bërë atij.

Po ashtu “Zëri.info”, mëson se vizita e Gjuriqit në Kosovë do të jetë vetëm disa orësh në veri të vendit dhe më pas do të kthehet përsëri në Serbi.

You must be logged in to post a comment Login