Kush e kërcënonte diktatorin Hoxha të mos e vriste Kadarenë? (Video)

  • Publicisti Fahri Balliu ka folur për karrierën e shkrimtarit Ismail Kadare gjatë sistemit komunist.
  • Balliu ka treguar se çfarë qëndrimi kishte diktatori ndaj shkrimtarit Kadare dhe arsyet për të cilat, sipas publicistit, Hoxha nuk e kishte arrestuar Kadarenë.Ai ka folur për kërcënimet që, sic thotë Balliu, kishte marrë Enver Hoxha nëse do të vriste shkrimtarin Kadare.

    Balliu ka folur për ndikimin e madh që kishte Kadare edhe kur Shqipëria udhëhiqej nga sistemi komunist i diktatorit Hoxha.

    Për më shumë ndiqeni deklaratën e Balliut:

You must be logged in to post a comment Login